Blog

A kérdés jogos, hiszen esztétikai és funkcionális hátrányokkal is jár, ha a homlokzaton a zöldes-feketés foltok felütik a fejüket. A jelenség nem ismeretlen sokak számára, és főként a régi építésű ingatlanoknál fordul elő az. Mindegy, hogy egyszerű vakolatról, vagy kő homlokzatról van szó, az algák/mohák nem válogatnak. Ahol megfelelőek a fény- és árnyékviszonyok, a tájolás, valamint a vakolat struktúrája, ott idővel szinte biztosan találkozhatunk az algák/mohák hátulütőivel. Érdemes azonban tudni, hogy a THR, vagyis az un. teljes hőszigetelő rendszer alkalmazása remek választás a prevenció céljából.

Biztos, hogy már látott olyan felületet, amely mohásodott, algásodott, zöldült, esetleg feketedett! Mi erre a megoldás?

Magyar Festék Kft
Magyar Festék Kft
2022.10.14 07:30

Hallottál már az energetikai auditról?

A kifejezés nem mást jelent, mint azt a folyamatot, mely során felméri a szakember otthonod energetikai jellemzőit. Miért jó ez? Napjainkban minden korábbinál nagyobb hangsúlyt érdemes fektetni a hőszigetelésre, hiszen ezen a családi költségvetés, az egyre növekvő energiaárak kigazdálkodása múlhat

REVCO
REVCO
2022.07.04 16:39
REVCO IMPULSE színkártya

Megérkezett 2022 Legújabb Homlokzati színpalettája!A REVCO IMPULSE színkártya 588 egyedi szint tartalmaz, amelyek a REVCO vakolataihoz és festékeihez lettek kifejlesztve. Az egyes színsorok 6 világosabb és 3 sötétebb árnyalatban kerültek kidolgozásra.

Magyar Festék Kft
Magyar Festék Kft
2022.06.28 14:06
Grafitos polisztirol hőszigetelés

Miért érdemes Grafitos hőszigetelést választani?

 

A hőszigetelés a nyári hónapokban egyre gyakrabban kerül szóba. A lakásfelújítás, a korszerűsítés, és az építkezés alkalmával is sokan tisztában vannak azzal, hogy a megfelelő hőszigetelő rendszeren az energiatakarékosság múlhat. A környezetvédelmi szempontok szintén mellette szólnak, így a kérdés inkább az, hogy milyen alapanyagra essen a választás.

Magyar Festék Kft
Magyar Festék Kft
2022.06.02 06:16
Polisztirol szigetelés A-tól Z-ig

Mit érdemes tudni a polisztirol szigetelésről?

A szigetelőanyagok között talán a legnagyobb népszerűségnek örvend a hungarocell. A termék polisztirol néven is ismert. Kedveltsége nem véletlen, hiszen olcsón beszerezhető, széles választékban elérhető, ráadásul speciális, grafitos változata is elterjedt.

BAUMIT
BAUMIT
2022.03.29 11:00
Homlokzati vakolat struktúrák

Hagyományos struktúrák

  • Változatos megjelenés
  • Tartós homlokzati védelem
  • Kapart és dörzsölt struktúra
REVCO
REVCO
2022.03.16 10:16
27 Év Garancia!

Szilikon színgarancia

A REVCO Magyarország Kft. termékfejlesztéseinek és az épületkémia fejlődésének köszönhetően, a törvényileg előírt szavatossági kötelezettségeit meghaladóan, 2013. április 1-től, SILICON vékonyvakolataira 27 ÉV SZÍNGARANCIÁT vállal!