Blog

REVCO IMPULSE színkártya

REVCO
REVCO
2022.07.04 16:39
REVCO IMPULSE színkártya

Megérkezett 2022 Legújabb Homlokzati színpalettája!A REVCO IMPULSE színkártya 588 egyedi szint tartalmaz, amelyek a REVCO vakolataihoz és festékeihez lettek kifejlesztve. Az egyes színsorok 6 világosabb és 3 sötétebb árnyalatban kerültek kidolgozásra.

A színekről

A REVCO IMPULSE színkártya megalkotásakor a jelenlegi színkínálat bővítése, illetve a tökéletes színharmónia elérésére vezérelt bennünket. A legnépszerűbb REVCO színek továbbra is fellelhetők az új palettában, immár világosabb és sötétebb tónusokban is. A színkártya 62 színsort és 18 karakteres INTENSIVE színt, továbbá 12 fehér BLANCO árnyalatot tartalmaz. A homlokzat színeken kívül, a 30 legnépszerűbb REMIX lábazati vakolat és 10 COVER lábazatfesték is helyet kapott a színkártyában. A jelenlegi trendeket figyelembe véve, kínálatunkat földes-agyagos, természethez közelebbi árnyalatokkal bővítettük, mint például a CLAY, DAKAR, ETNA vagy a HUNTER.
A szürkék továbbra is hódítanak, így a korábbi SILVER, GRAFIT receptúrái mellett, új árnyalatok is helyet kaptak a REVCO palettáján: PIGEON, GOTHIC, MOON, VULCAN, TITAN.A kékes tónusok kedvelőit modernebb, pasztelesebb variációkkal lepjük meg, amilyen a DENIM, OCEAN, SKY vagy a FROZEN, akárcsak a zöldek rajongóit, akiket a MOMENT, ANISE, JADE, FOSSIL és MOSSY árnyalatokkal kényeztetjük. A krémes színek koronázatlan képviselői - CREOL, MOCCA, MUSTANG, PILVAX, PRALINE - továbbra is elérhetőek lesznek immár világosabb és sötétebb árnyalatokban is, sőt, palettánk kiegészítésre került néhány további újdonsággal, mint a PECAN, TOFU, MELBA, CAJUN vagy a MAROON


FONTOS TUDNIVALÓK A SZÍNKÁRTYÁRÓL

Színválasztás

A színkártyák nyomdai úton készültek, ezért a végleges színezett felületek színei kis mértékben ettől eltérhetnek. A végleges szín függ a feldolgozás módjától, az alapfelülettől, a bevonat szemcseméretétől, textúrájától és a száradási időtől. Az emberi szem által látott színeket a különféle fényviszonyok és a környezet színei is befolyásolhatják, így az ilyen esetekből adódó színeltérés nem képezheti reklamáció alapját. Javasoljuk, hogy a színek kiválasztásához valódi vakolatmintát és a színkártyát együttesen használják. Ingyenes minta a www.szinposta.hu oldalon igényelhető.

Felhasználás

Amennyiben eltérő típusú termékeket használ azonos színekben (festék, vakolat) abban az esetben ellenőrizze a termékek színazonosságát, mivel az ásványi töltőanyagok különbsége miatt, kismértékű színeltérés előfordulhat. Javasoljuk, hogy felhasználás előtt, kis felületen győződjön meg a megrendelt termékek színazonosságáról. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú anyagot használjon, vagy a különböző gyártási dátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze. Az egyenletes színképzés és az egységes színhatás elérése érdekében, elengedhetetlen a szakszerű munkavégzés, a gyártó által kiadott felhasználási útmutató szerint. További információért kérjük, olvassa át a termékhez tartozó műszaki tájékoztatót és a termék csomagolásán található leírást.

Szavatosság

Felhívjuk figyelmét, hogy szavatosságot abban az esetben vállalunk, ha a kiválasztott színt az adott termék esetében elérhetőnek jelzi a színkártya.

Hogy tökéletes legyen a homlokzata, vásáróljon REVCO hőszigetelő rendszereket webáruházunkban, garanciával.