BAUMIT Műgyantás Homlokzati vakolatok

Nézet:
Sorrend:

Hogyan lehet a kevesebb több?

A Baumit megújult homlokzati vakolataival most több hozható ki egy vödörből!

A Baumit homlokzati vékonyvakolatai gyorsan és könnyen megvalósítható megoldást kínálnak az épületek homlokzatainak védelmére, azok egyedi arculatainak kialakításával. A Baumit vékonyvakolatok receptúrájának továbbfejlesztésével a már jól ismert magas minőség mellett olyan további előnyökkel is találkozhatunk, mint a termékek könnyebb kezelhetősége, kevesebb anyagszükséglete, jobb feldolgozhatósága és hosszabb élettartama.

Válassza a megbízható minőséget és használja a Baumit vékonyvakolatait!
Valamennyi Baumit műgyantás homlokzati vékonyvakolat már az új, továbbfejlesztett receptúrával érhető el, az alábbi termékelőnyöket kínálva:

1. Jobb feldolgozhatóság

A Baumit egyik fő innovációs alapelve, hogy hatékonyabbá és könnyebbé tegye a kivitelezést. Ennek szellemében kerültek továbbfejlesztésre a Baumit homlokzati vékonyvakolatok receptúrái, melynek köszönhetően egy könnyebb és gyorsabb felhasználást eredményező, magasabb minőségű termékösszetétel született.


2. Kitűnő ellenállóképesség

Sajátos összetételüknél fogva a Baumit homlokzati vakolatai rendkívüli módon ellenállnak a környezeti hatásoknak. Ezzel hosszú ideig megakadályozzák a homlokzati felület károsodását és segítenek az épületszerkezetek hosszútávú védelmében.

3. Hosszabb élettartam

Az épületek homlokzata amellett, hogy az esztétikus megjelenésért felel, egyúttal az épület védőpajzsaként is működik. Minél vastagabb ez a védelem, annál jobban óvja az épület homlokzatát a környezeti hatásoktól, mint a hőség vagy a csapadék. A nagyobb szemcseméretű struktúrák – a Kapart 2mm és a Kapart 3mm – vastagabb rétegben hordhatóak fel, és ezáltal hosszabb élettartamot biztosítanak a homlokzatnak.

4. Kevesebb anyagszükséglet

A Baumit vékonyvakolatok a legutóbbi termékfejlesztésnek köszönhetően hatékonyabban használhatóak fel. A kapart struktúrák korábbi változásához hasonlóan (a Kapart 2mm struktúra esetén a korábban ajánlott 3,2 kg/m² anyagszükséglet 2,9 kg/m²-re, a Kapart 3mm struktúra esetén 4,2 kg/m² –ről 3,9 kg/m²-re csökkent) most a dörzsölt struktúrák anyagszükséglete csökkent: a Dörzsölt 2mm struktúra esetén a korábban ajánlott 2,8 kg/m2 anyagszükséglet 2,6 kg/m2-re, a Dörzsölt 3mm struktúra esetén 3,9 kg/m2-ről 3,6 kg/m2-re.

5. Könnyebb kezelhetőség

A Baumit a homlokzati vakolat termékeit 25 kilogrammos kiszerelésben értékesíti.

6. Tartós minőség

Ahhoz, hogy a homlokzati vakolatok se a tárolás alatt, se a homlokzaton ne legyenek kitéve alga- és gombafertőzésnek, a Baumit ezeket a termékeket megengedett mennyiségű és engedélyezett fertőzés elleni védelemmel látja el.