BAUMIT Lábazati vakolat

Nézet:
Sorrend:
Rendelhető
BAUMIT MosaikTop Lábazati vakolat
BAUMIT MosaikTop Lábazati vakolat

A Baumit MosaikTop színválasztéka megújult!

A már jól ismert, közedvelt és legendás Baumit lábazati vakolat színek új generációja speciális kőpehely adalékkal készül. Ezek, a több színben hozzáadott természetes adalékanyagok a felületnek különleges, csiszolt kő-hatású megjelenést adnak.

A manapság nagyon kedvelt sötét földszínekből most szélesebb színpalettáról lehet választani; a barna és szürke színsor több árnyalattal bővült. A továbbfejlesztett receptúrának köszönhetően a MosaikTop mostantól még könnyebben és gyorsabban dolgozható fel. Erős mechanikai ellenállása garantálja, hogy a lábazatot érő komolyabb igénybevételeknek is tartósan ellenáll.

A színválaszték garantálja, hogy minden stílushoz megtalálhatjuk a leginkább megfelelő színt. A különféle színű kövek által kiadott „pixeles” színhatásnak köszönhetően a lábazatra kerülő sokszor, elkerülhetetlen szennyeződések sokkal kevésbé vehetők észre.

Tekintettel arra, hogy a Baumit MosaikTop lábazati vakolatok színezett és természetes kövekkel kerülnek színezésre (nem pigmentekkel), ezért a weboldalon bemutatott színmintáktól és egyéb nyomtatott színkártyáktól a végső felület árnyalataiban eltérhet.