BAUMIT Homlokzatfesték

Nézet:
Sorrend:

BAUMIT Homlokzatfesték felhasználása, tulajdonságai:

A homlokzatfesték egy olyan festékanyag, amely kifejezetten kültéri falak festésére lett kifejlesztve. Megvédi a falakat az időjárás viszontagságaitól, így az UV sugárzástól, a csapadéktől és a szélsőséges hőmérsékletektől. Ezenkívül esztétikai funkciót is betölt, hiszen a kültéri falfesték segítségével tetszőleges színűre festhetjük a ház falát.

2 típusban vásárólható webáruházunkban:

Akril kültéri festék (GranoporColor): Ezek a legnépszerűbb homlokzatfestékek, mert sokoldalúak, tartósak és viszonylag megfizethetőek. Az akril festékek vízalapúak, könnyen használhatók és gyorsan száradnak.

Szilikon kültéri festék (SiliconColor): A szilikon festékek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a szilikát festékek, de még rugalmasabbak és víztaszítóbbak. Ezek a tulajdonságok különösen fontosak olyan helyeken, ahol a falak repedésre vagy mozgásra hajlamosak. Pára és légáteresztő tulajdonságú.

A festék kiválasztásánál fontos szempont az ár, a tartósság, a páraáteresztő képesség és a fedőképesség. A drágább festékek általában tartósabbak és jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, de természetesen olcsóbb festékek közül is találhatunk jó minőségű termékeket. A fedőképesség azt mutatja meg, hogy a festék hányszor kell felhordani a falfelület teljes elfedéséhez.